No-Code event voor IT Managers

15-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

No-Code event voor IT Managers
(21-11-2019)

No-code en low-code veranderen het IT landschap in hoog tempo. Organisaties kunnen sneller en efficiënter applicaties ontwikkelen, en profiteren daarbij van een veilige omgeving die meegroeit met de groei van een bedrijf of afdeling. Deze flexibele omgeving, wordt ook steeds vaker door programmeurs gezien. En juist daarom wordt er een No Code voor IT Managers evenement 's avonds op 21 november  in De Hub in Alkmaar georganiseerd.

Want no-code platformen worden vaak gezien als tools voor citizen development, gericht op de empowerment van niet-programmeurs, terwijl ze ook voor traditionele programmeurs grote voordelen met zich meebrengen. 

No-Code voor IT-Managers is bedoeld om de professionele IT-ontwikkelaar te informeren. We duiken in het gebruik van no-code en low-code platforms voor IT-afdelingen en beantwoorden vragen als: Waarom wenden ontwikkelaars zich tot no-code? Welke soorten applicaties bouwen ze ermee? En hoe zal het hun manier van werken in de toekomst veranderen?

Tevens zal de CTO van Robidus, Sylvester Bos, een exclusieve case presentatie geven over de implementatie van no-code en citizen development binnen zijn bedrijf. Aan de hand van concrete voorbeelden laat Bos zien hoe een no-code strategie vormen van shadow IT tegengaat en kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen. 

Programma 

We beginnen met een algemene inleiding tot no-code, gevolgd door de praktische case van Robidus en een demonstratie van het Betty Blocks-platform. Natuurlijk is er tijdens deze avond ook genoeg tijd voor drankjes, netwerken en het stellen van vragen aan een van de ontwikkelaars in de Genius Bar. 

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je nu aan als je wilt deelnemen! Meer informatie over het evenement vindt u hier: https://www.bettyblocks.com/no-code-vs-low-code

Locatie: De Hub, Pettemerstraat 7, Alkmaar 

Datum en tijd:  21 November 2019 -  19.00 tot 22.00

Terug naar nieuws overzicht