Witold Kepinski - 13 november 2019

Global Knowledge neemt Hodac Training over

Global Knowledge Nederland neemt de activiteiten van Hodac Training B.V. over. Met de overname van Hodac Training breidt Global Knowledge haar aanwezigheid in Noord-Nederland verder uit én zet het bedrijf een belangrijke stap in het verder uitbouwen van haar eindgebruikers-portfolio.

Hodac Training bestaat uit Lerio en GK-Noord. Lerio specialiseert zich in eindgebruikerstrainingen en GK-Noord is reseller van Global Knowledge trainingen sinds 2012.

Global Knowledge Managing Director Benelux René Lap is bijzonder trots om de overname gezamenlijk met Hodac Training te presenteren. ‘Door deze overname zijn wij in staat een nog completer en frequenter opleidingsaanbod te bieden in de noordelijke provincies van Nederland. Ook zetten we dankzij de overname van Lerio een belangrijke stap in het uitbouwen van ons eindgebruikersportfolio’, zegt hij in reactie op de overname.

Global Knowledge ziet dat digitale vaardigheden voor werknemers steeds belangrijker worden en dat zelfs als je geen technische functie hebt, basiskennis van IT vereist is. Voorbeelden hiervan zijn als organisaties overstappen op Office 365 of overgaan naar de Cloud. De kennistesten en trainingen van Lerio helpen gebruikers aan precies de juiste kennis.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14