Nyck de Vries komt samen met IT creation naar Dell Technologies Forum

13-11-2019 | door: Witold Kepinski

Nyck de Vries komt samen met IT creation naar Dell Technologies Forum

Nyck won onlangs het Formule 2 kampioenschap en is komend Formule E seizoen rijder voor het Mercedes EQ team. Hij komt naar het Dell Technologies Forum op 3 december in De Fabrique te Utrecht. IT creation uit Papendrecht heeft hem uitgenodigd voor een sessie om zijn ervaringen en kennis te delen.

Tijdens het Dell Technologies Forum wordt er kennis gedeeld op het gebied van IT-infrastructuur en digitalisering. Het forum is bedoeld voor IT managers/innovators en klanten van Dell Technologies en IT creation.

De kracht van technologische kennis
“In het kader van de digitalisering willen wij vanuit IT creation graag laten zien wat er mogelijk is met de toepassing van nieuwe technologieën. Als IT-infrastructuur specialist realiseren wij een zo krachtig mogelijk fundament voor bedrijven en organisaties. Nyck laat in zijn jonge racecarrière nu al mooie successen zien, waarin hij gebruik maakt van krachtige technologische racemotoren. Dit ligt in lijn met wat wij bereiken als de digitale motor op het gebied van IT-infrastructuur.”, aldus Hans de Jongh, Managing Director van IT creation.

Nyck de Vries trapt stevig door
Naast Max Verstappen is Nyck de Vries op dit moment de meest succesvolle racecoureur uit Nederland die voort komt uit de nieuwe opkomende racegeneratie. Behalve de Formule 2 en Formule E heeft Nyck deel uitgemaakt van het F1 opleidingsteam van McLaren. Hij doet simulatorwerk voor het F1 team van Mercedes en rijdt mee in het LMP2 Racing Team Nederland met voormalig Formule 1 coureur Giedo van de Garde en Frits van Eerd, Jumbo topman en tevens coureur.

IT creation sponsort het Dell Technologies Forum

IT creation is Titanium Partner van Dell Technologies en is IT infrastructuur specialist op het gebied van servers, storage en networking op locatie of in de cloud met een diepgaande kennis van VMware voor virtualisatie. Doordat IT creation tevens Platinum eventsponsor is van het forum organiseren zij deze sessie voor geïnteresseerden.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud