Dropbox boekt meer omzet bij oplopend verlies

12-11-2019 | door: Witold Kepinski

Dropbox boekt meer omzet bij oplopend verlies

Cloud document oplsag en samenwerkingsoftware specialist Dropbox boekte in het derde kwartaal van 2019 meer omzet bij een oplopend verlies. De totale omzet bedroeg 428,2 miljoen dollar, dat is een stijging van 19 procent ten opzichte van het derde kwartaal in 2018. Het nettoverlies bedroeg 17 miljoen dollar, iets meer dan het 5,8 miljoen dollar verlies in het derde kwartaal van 2018.

"We hadden een sterk derde kwartaal met 19% omzetgroei en marge-uitbreiding ", aldus mede-oprichter en CEO Drew Houston. “We zijn enthousiast over het vroege momentum dat we hebben gezien met onze nieuwe desktop-app - miljoenen gebruiken het al sindshet op 25 september beschikbaar werd gesteld. Samen met de lancering van Dropbox Spaces, boeken we grote vooruitgang bij het bouwen van de 's werelds eerste slimme werkruimte waar mensen zich kunnen concentreren op het werk dat ertoe doet."

Voor het vierde kwartaal verwacht het bedrijf dat de omzet tussen 442 miljoen dollar en 444 miljoen dollar ofwel een omzetgroei van 17,5 tot 18 procent.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud