ServiceNow koopt Fairchild Resiliency Systems

12-11-2019 | door: Witold Kepinski

ServiceNow koopt Fairchild Resiliency Systems

ServiceNow koopt voor een onbekend bedrag Fairchild Resiliency Systems om bedrijven te helpen risico's beter op grote schaal te beheren zo meldt de IT Service Management en cloud specialist.

Om organisaties te helpen veerkrachtiger te zijn en risico's te beperken, heeft ServiceNow een overeenkomst getekend om Fairchild Resiliency Systems te verwerven, een bedrijf voor bedrijfscontinuïteitsbeheer (BCM) met hoofdkantoor in Boston, VS.

De BCM-oplossing van Fairchild helpt bedrijven bij het plannen, zodat er nog steeds kan worden gewerkt tijdens uitval van services en bedrijfsprocessen. Met Fairchild is ServiceNow van plan haar risicoportfolio uit te breiden door de bedrijfscontinuïteitsmogelijkheden van Fairchild samen te brengen met de operationele, leveranciers- en IT-risicobeheermogelijkheden van ServiceNow om organisaties de zichtbaarheid en flexibiliteit te geven die ze nodig hebben om risico's beter te beheren en veerkrachtiger te worden.

Bedrijfscontinuïtei

IT-verstoringen en natuurrampen zijn realiteit die organisaties over de hele wereld moeten plannen en waar ze snel van moeten kunnen herstellen. Uitval van diensten kan ook leiden tot regelgevingsmaatregelen, waaronder dure boetes. Veerkracht opbouwen kan organisaties helpen beide soorten risico's aan te pakken.

De BCM-oplossing van Fairchild is momenteel geïntegreerd met ServiceNow IT Service Management (ITSM) en Integrated Risk Management. ServiceNow en Fairchild helpen klanten samen veerkrachtiger te zijn en kritieke bedrijfsworkflows te beschermen door planning, training en beheer van noodherstel te automatiseren.

Met Fairchild kunnen klanten gebruikmaken van de kracht van het Now Platform om bedrijfseffectanalyses uit te voeren, hiaten te identificeren tussen IT-mogelijkheden en bedrijfsbehoeften die de blootstelling vergroten, servicestoringen te beheren en what-if-scenario's te oefenen.

Hier bij ServiceNow gebruiken we de technologie van Fairchild om ons eigen BCM-programma te ondersteunen.

Terug naar nieuws overzicht