Witold Kepinski - 11 november 2019

Adobe en IBM iX werken samen

Adobe en IBM iX werken samen image

Adobe en IBM iX werken nu samen. Door samen te werken, definiëren Adobe en IBM iX opnieuw hoe ondernemingen ervaringen creëren, beheren en optimaliseren zo melden de twee partners: "IBM iX en Adobe zijn erop gericht u te helpen bij het opnieuw ontwerpen van uw enterprise experience-programma om uw bedrijf te laten groeien en veranderen. Door de krachtige Creative Cloud- en Experience Cloud-oplossingen van Adobe te combineren met de ontwerpgestuurde benadering van IBM iX voor bedrijfstransformatie, kunnen wereldwijde klanten op grote schaal heroverwegen hoe hun digitale programma's klanten en werknemers betrekken."

De bedrijven melden verder: "Adobe en IBM iX, de business design-tak van IBM Services, ondgen aan dat ze hun huidige partnerschap uitbreiden door IBM iX's eerste Design Systems as a Service-aanbod te introduceren met behulp van Adobe XD , het ervaringsontwerpplatform van Adobe, om het gemakkelijker te maken voor wereldwijde organisaties om een ontwerpsysteem te implementeren en te beheren. Het nieuwe Design Systems as a Service helpt klanten bij het opzetten van een bedrijfsmodel gericht op samenwerking binnen de organisatie, zodat teams sneller kunnen werken, slimmer kunnen werken en kostenbesparingen kunnen realiseren. Met de nieuwe Design Systems as a Service besteden teams minder tijd aan het opnieuw ontwerpen van bestaande ontwerpelementen, zodat ze zich meer kunnen concentreren op het creëren van nieuwe zakelijke ideeën en strategieën.

Bovendien biedt het nieuwe aanbod van Adobe en IBM iX klanten ook de mogelijkheid om het open-source Carbon-ontwerpsysteem van IBM te implementeren en aan te passen . Het Carbon-ontwerpsysteem is gebouwd in Adobe XD en stelt klanten in staat om een ??nieuw gemaakte Carbon-ontwerpset aan te passen om de time-to-market te versnellen en de overhead te verminderen die nodig is om een ontwerpsysteem van wereldklasse te bouwen en te onderhouden."