HCL Technologies lanceert Google Cloud Business Unit

11-11-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HCL Technologies lanceert Google Cloud Business Unit

HCL Technologies (HCL) en Google Cloud hebben de lancering aangekondigd van HCL's Google Cloud Business Unit om wereldwijd de acceptatie van enterprise cloud versnellen.

Deze toegewijde bedrijfsgroep binnen HCL wordt ondersteund door engineering, oplossingen en zakelijke teams van Google Cloud.

HCL heeft momenteel meer dan 1.300 professionals getraind op Google Cloud en is van plan om deze capaciteit in de nabije toekomst uit te breiden naar meer dan 5.000 specialisten, die expertise bieden aan zakelijke klanten op gebieden zoals containerisatie, hybride en multi-cloud met Anthos, compute, data en analyse , AI en ML, samenwerking met G Suite en meer.

Gezamenlijk zullen de gezamenlijke investeringen van de bedrijven gericht zijn op het helpen van klanten bij het bevorderen van hun digitale transformaties door oplossingen voor:

SAP workloads en applicatiemigratie naar GCP
Hybride en multi-cloud implementaties met Anthos van Google Cloud
Gebruik van toonaangevende Google Cloud-gegevens, AI- en ML-oplossingen op gebieden zoals e-commerce, supply chain en marketing
Modernisering van applicaties en datacenters
Transformatie en samenwerking op de werkplek met G Suite
DevSecOps en service orkestratie

HCL zal Google Cloud-specifieke Cloud Native Labs maken in de Verenigde Staten (Dallas), het Verenigd Koninkrijk (Londen) en India (NCR). Deze laboratoria bieden klanten een landschap om te innoveren door bedrijfsgerichte ontwerpworkshops te volgen om snel MVP's / pilots op Google Cloud te creëren.

"HCL en Google hebben een diepgaande en langdurige relatie, en deze nieuwe business unit is een strategische stap voorwaarts in onze samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat de Google Cloud Business Unit de uitvoering van digitale transformatie van wereldwijde organisaties zal versnellen en nieuwe zal incuberen IP en oplossingen die de markt opnieuw zullen definiëren", zegt C Vijayakumar, President & CEO, HCL Technologies.

"De cloud vormt de kern van innovatie en digitale transformatie voor ondernemingen en biedt nieuwe kansen voor hen om hun belangrijkste uitdagingen aan te gaan", aldus Thomas Kurian, CEO van Google Cloud. "Door ons partnerschap met HCL kunnen we organisaties helpen Google Cloud breed en op schaal in te zetten en hun meest kritieke, data-intensieve workloads naar GCP te verplaatsen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud