Workday introduceert Financial Management in België

11-11-2019 | door: Witold Kepinski

Workday introduceert Financial Management in België

Workday, speler in enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, lanceert Workday Financial Management in België.

Workday Financial Management brengt accounting, consolidatie, inkoop, projecten, rapportages en analytics samen in één cloudsysteem voor financieel management. Het Workday systeem geeft organisaties ongeëvenaard inzicht en een state-of-the-art basis voor transactionele efficiëntie en controle.

Door gebruik te maken van een in-memory data-opslag en een objectdatamodel heeft Workday één enkel systeem opgeleverd dat transactieverwerking, multidimensionale rapportage, consolidatie, planning en compliance ondersteunt - dit alles met behulp van een consistente gebruikerservaring die toegankelijk is vanaf desktop of mobiele apparaten. Workday helpt haar klanten om hun financiële processen te stroomlijnen, te versnellen en transparant te maken.

Diverse internationale organisaties, die in de Belgische markt actief zijn, maken al enige tijd gebruik van Workday Financial Management. Workday Financial Management is wereldwijd nu in meer dan 40 landen gelokaliseerd beschikbaar. Ook in andere landen maken organisaties gebruik van deze cloudoplossing om de financiële processen te verbeteren en realtime inzicht en volledige interne controle te hebben, zelfs zonder de landspecifieke content en updates.

Erik ten Bruggencate, Country Manager Benelux van Workday: “We kunnen organisaties in België nu het totale Workday cloud platform bieden, bestaande uit financial management, human capital management en analytics. Internationaal opererende klanten in België gebruikten de flexibiliteit van Workday Financials al enige tijd, maar we zijn nu tegemoet gekomen aan hun vraag om voor de Belgische vestigingen een landspecifieke configuratie te realiseren. Met de lancering kunnen organisaties hun digitale transformatie naar een hoger niveau brengen met één systeem – en één ‘single source of truth’ – voor finance en HR.

Terug naar nieuws overzicht