eG Innovations komt met praktijkverhalen tijdens conferentie in Den Haag

07-11-2019 | door: Teus Molenaar
Deel dit artikel:

eG Innovations komt met praktijkverhalen tijdens conferentie in Den Haag

De komende conferentie van eG Innovations, op 21 november in Den Haag, is bedoeld voor partners én klanten uit Europa. Voorheen werden deze groepen apart met een kennisdag bediend. “Maar gebleken is dat ze allebei met dezelfde vragen zitten, dus nu hebben we één dag voor beide. Dat scheelt tijd”, zegt Renne Bots, Area Sales Manager bij eG Innovations.

De onderneming is bekend van haar product eG Enterprise, een software oplossing die in één console end-to-end de prestaties laat zien van applicaties, vooral binnen gevirtualiseerde omgevingen met onder andere Citrix en VMWare. De software monitort niet alleen hoe het zit met de performance van de eindgebruikers, hij geeft ook aan waar eventuele knelpunten zitten, zodat beheerders vrij eenvoudig oplossingen kunnen doorvoeren. De eenvoud van het pakket en de geautomatiseerde monitoring/knelpuntenanalyse geeft beheerders de tijd om zich met meer strategische zaken bezig te houden.

In de keynote gaat CEO Srinivas Ramanathan (foto) onder meer in op de samenwerking met partners en de marktontwikkelingen. Hij presenteert bovendien eG Enterprise V. 7, een  strategisch nieuwe versie van de software met functionele uitbreidingen op het gebied van APM en End User Experience monitoring.

Verder staat de ochtend in het teken van technische ontwikkelingen en verkoopstrategieën.

De middag is ingeruimd voor ‘de praktijk’: hoe klanten waarde halen uit de prestatiemetingen. Zij vertellen er zelf over. Tevens worden er parallel sessies  aangeboden voor Consultants en Sales met betrekking tot eG Enterprise V7.

eG Innovations B.V.
WTC, Den Haag,
Prinses Margrietplantsoen 33,
2595 AM Den Haag,
The Netherlands
+31 (0)70-2055210

[email protected]

Terug naar nieuws overzicht