Dutch IT-channel en Executive People doen verslag van VMware VMworld 2019

05-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel en Executive People doen verslag van VMware VMworld 2019

De redacties van Dutch IT-channel en Executive People doen verslag van VMware VMworld 2019 in Barcelona. Er zijn drie redactieleden aanwezig om dit event te verslaan: Martijn Kregting, Marco van der Hoeven en Witold Kepinski. Ook wordt gesproken met VMware partners zoals IBM, Cohesity en Dell Technologies. De eerste nieuwe tech innovaties van VMware zijn inmiddels aangekondigd.

Make your Mark. Dat is het thema van VMworld 2019 Europe dat dit jaar plaatsvindt van 4 tot en met 7 november in Barcelona. Wanneer de zon zijn kracht heeft verloren in de Lage Landen, schijnt hij aan de Spaanse kust nog even door. Maar dat is uiteindelijk niet de beste reden om bij dit geweldige event aanwezig te willen zijn. VMworld is het grootste event rond cloud-infrastructuur, networking, security en digital workspaces in Europa, en staat garant voor vier dagen vol keynotes, technische & business-sessies, labs, netwerkmogelijkheden en gezellige feestjes. Duizenden mensen uit heel Europa (en daarbuiten!) komen bij elkaar om kennis te delen en kennis te nemen van de nieuwste technologie van VMware en alle partners.

Dit jaar staat VMworld Europe in het teken van onderwerpen en trends die bedrijfstransformaties vormgeven en aansturen. Van hybrid en multi-cloud tot het ontwikkelen en beheren van moderne apps, tot netwerken en beveiliging: het komt allemaal aan bod. De redactie kijkt tevens naar de eindgebruikerservaring met digital workspaces en opkomende trends die nu al grote invloed hebben op de manier waarop we werken.

Terug naar nieuws overzicht