Redactie - 03 november 2019

CM.com breidt aanbod uit met Apple Business Chat

CM.com breidt aanbod uit met Apple Business Chat image

Klanten van CM.com kunnen vanaf vandaag ook gebruik maken van Apple Business Chat. Hierdoor kunnen consumenten op een nieuwe manier rechtstreeks met bedrijven communiceren via de berichten-app op iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. CM.com is een Conversational Commerce platform dat bedrijven en merken verbindt met de mobiele telefoons van miljarden consumenten wereldwijd. Het bedrijf biedt een slimme combinatie van messaging kanalen, een Customer Data Platform en andere platformfunctionaliteiten.

Jeroen van Glabbeek (CEO): “Met Apple Business Chat kunnen consumenten op een nieuwe, laagdrempelige manier in contact komen met bedrijven, door simpelweg hun Apple berichten-app te gebruiken – waar ze ook zijn, wanneer ze maar willen. Bedrijven die gebruik maken van het CM.com-platform kunnen zich eenvoudig aanmelden om Apple Business Chat bèta te proberen.”

Klanten van CM.com bieden met Apple Business Chat een soepele en interactieve klantervaring; consumenten kunnen een gesprek starten, pauzeren en weer oppakken wanneer het hen uitkomt. Dankzij de integratie van slimme automatisering en chatbots hoeven bedrijven consumenten niet langer in de wacht te zetten. Dit maakt het de ideale oplossing voor bedrijven die dag in, dag uit communiceren met klanten.

Met Apple Business Chat spreken consumenten met een echt persoon en bepalen ze zelf welke contactgegevens ze willen delen met een bedrijf.

Om een Apple Business Chat-gesprek te starten, kunnen gebruikers op het berichtenicoon klikken op de website van een organisatie, in hun iOS-app, via e-mail of rechtstreeks vanuit de iOS zoekfunctie. Wanneer een gebruiker in iOS 13 klikt om een bedrijf te bellen, kan iOS voorstellen om – indien ondersteund – in plaats daarvan een Business Chat te starten. Als hiervoor wordt gekozen, wordt er in de berichtenapp direct een gesprek geopend met een medewerker van het bedrijf. Tijdens de chat kan de gebruiker de tijd nemen om te reageren wanneer het hem of haar uitkomt.

Apple Business Chat is nu beschikbaar in bèta voor gebruikers en bedrijven wereldwijd en is geïntegreerd in iOS 11.3 en hoger. De nieuwe Business Chat Suggest feature is beschikbaar in iOS 13 en hoger. Ga voor meer informatie naar: http://apple.com/ios/business-chat of https://www.cm.com.