Redactie - 01 november 2019

Enreach neemt serviceprovider M Mobility A/S over

Enreach neemt serviceprovider M Mobility A/S over image

Enreach, een Europese UC-leverancier, versterkt haar positie binnen de Europese ICT- en telecommunicatiemarkt met de overname van het Deense M Mobility A/S (‘M Mobility’), een gespecialiseerde full-service leverancier van B2B-telecomoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Met de overname van M Mobility breidt Enreach, ondersteund door de pan-Europese investeringsmaatschappij Waterland, haar aandeel op de Deense markt aanzienlijk uit. Het is de tweede acquisitie van Enreach in de Deense B2B-telecommunicatiemarkt dit jaar. Samen met de reeds bestaande business van ipnordic versterkt de overname van M Mobility de positie van Enreach in het Deense mkb-segment.

Stijn Nijhuis (foto), CEO van Enreach: "De overname van M Mobility benadrukt de kracht van onze ‘buy and build’-strategie en de kansen die dit biedt aan onze groep. Deze overname vergroot onze aanwezigheid in de Deense markt en helpt ons nieuwe groeikansen te benutten. Zo profiteren de klanten van M Mobility nu van het uitgebreide productaanbod van ipnordic. Daarnaast hebben beide bedrijven een sterke focus op customer excellence, wat onder andere blijkt uit de gemiddelde responstijd van de klantenserviceafdelingen; die is minder dan vijftien seconden. We zijn dan ook erg verheugd om M Mobility aan onze groep toe te voegen."

M Mobility is een 'one-stop-shop' die erop gericht is om het proces voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken. De telecomspecialist biedt een op maat gemaakte oplossing waarbij de klant één aanspreekpunt heeft en één factuur ontvangt om een optimale klantervaring te waarborgen.

M Mobility blijft onafhankelijk opereren, maar profiteert tegelijkertijd van de synergie die ontstaat door de samenwerking met Enreach. Het bedrijf blijft gevestigd op de huidige locatie in Kopenhagen. Søren Mathiesen Hass, oprichter en CEO, zet zijn werk bij het bedrijf voort, samen met het bestaande managementteam.