Fortinet koopt cybersecurity endpoint specialist enSilo
29-10-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Fortinet koopt cybersecurity endpoint specialist enSilo

Fortinet heeft aangekondigd dat het de overname van enSilo heeft voltooid, een particulier geavanceerd endpoint security specialist met hoofdkantoor in San Francisco, Californië. enSilo maakt gebruik van een robuuste set eindpuntbeveiligingstools om te voorkomen dat aanvallers hun uiteindelijke doelen bereiken, terwijl de schade wordt gestopt door automatisch een bedreiging tegen te houden.

Ken Xie (foto), oprichter, voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Fortinet zegt over overname: “Naarmate bedrijven meer netwerk krijgen en de activiteiten zich uitbreiden van de cloud tot aan de rand en Internet-of-Things, is het digitale aanvalsoppervlak exponentieel uitgebreid en complex om te beveiligen. Handmatige of puntbeveiligingsoplossingen zijn niet effectief bij het beheren of beveiligen van deze nieuwe omgevingen. In plaats daarvan moeten beveiliging en het netwerk worden geïntegreerd om geavanceerde bedreigingsdetectie met netwerksnelheden mogelijk te maken. Bij het verwerven van enSilo voegen we geautomatiseerde, realtime detectie- en responsverbeteringen toe aan onze Fortinet Security Fabric om endpoints en bijbehorende randgegevens verder te beschermen. ”

De enSilo-suite met oplossingen voor endpoint beveiliging omvat niet alleen geautomatiseerde detectie en reactie, maar ook de mogelijkheid om naadloos te worden geïntegreerd in het Fortinet Security Fabric framework, waardoor de zichtbaarheid verder wordt verbeterd en het beveiligingsbeleid van bedrijven dieper in endpoint apparaten wordt gestuwd aldus Fortinet.

Terug naar nieuws overzicht
Security