Hands-on sessie Red Hat Enterprise Linux 8

25-10-2019

Hands-on sessie Red Hat Enterprise Linux 8
(14-11-2019)

De IT-wereld is volop in beweging. Nieuwe technologieën bieden kansen en innovatie, maar tegelijk ook bedreigingen en uitdagingen. De cloud vormt voor veel organisaties de nieuwe standaard; nieuw personeel en talent is erg moeilijk te vinden en IT is over het algemeen veel tijd kwijt met de complexiteit, het onderhoud en de beveiliging van de IT-omgeving.

Red Hat speelt daarop in met de nieuwe RHEL 8. Deze nieuwe versie vormt de basis voor AI, Internet of Things (IoT), containers, DevOps, etc. Om die extra technologieën voor jouw bedrijf te helpen werken, wordt RHEL 8 geleverd met Red Hat Insights. Maar er zijn meer vernieuwingen, zoals een web console waarmee je via een browserinterface toegang krijgt tot alle beschikbare tools. Dit vergroot de gebruikerservaring voor zowel nieuwe gebruikers als ervaren administrators. Een aantal nieuwe features kun je alvast zien op onze RHEL 8 webpagina.

Hands-on sessie op donderdag 14 november 2019

Er zijn zoveel interessante vernieuwingen dat COMPAREX Fred van Zwieten (Solution Architect bij Red Hat) heeft gevraagd aan te sluiten bij een technisch georiënteerde hands-on sessie op donderdag 14 november. Hij laat de belangrijkste nieuwe features van Red Hat Enterprise Linux versie 8 zien en gaat onder andere dieper in op Modularity en Image Builder. Neem je laptop mee naar deze sessie!

Datum

Donderdag 14 november 2019. De ontvangst is om 14:30 uur. De sessie duurt van 15:00 uur tot 17:00 uur. Aansluitend is er een borrel.

Locatie

Kantoor COMPAREX Nederland, Naritaweg 177 in Amsterdam. Je kunt parkeren in onze parkeergarage.

Deze sessie is uitsluitend bedoeld voor eindgebruikers; niet voor leveranciers. Meld u snel aan; er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud