IAITAM CSAM Training

25-10-2019
Deel dit artikel:

IAITAM CSAM Training
(28-11-2019)

Wilt u meer grip en controle krijgen op uw software assets? COMPAREX biedt op 28 en 29 november 2019 de Training Certified Software Asset Manager aan. Deze training is ontwikkeld door IAITAM (International Association of Information Technology Asset Managers) en is gebaseerd op jarenlange best practices. Het bevat daarom veel direct bruikbare handvatten voor een goed Software Asset Management. Deze training legt de fundering voor het beheren van uw software assets. U leert om te gaan met het steeds veranderende landschap.

Goed beheer van software assets stelt uw organisatie in staat om belangrijke trends als Cloud, Virtualisatie en BYOD beter het hoofd te bieden. Nooit eerder was het zo belangrijk voor uw organisatie om u specifiek te richten op Software Asset Management. De training levert de deelnemende organisatie een hoge ROI, compliance, risicovermindering en verhoogde productiviteit op.

Voor wie is de CSAM training bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de lifecycle van software assets. Het vereist geen specifieke voorkennis en ervaring. Daarmee is de training geschikt voor zowel beginnende als ervaren software asset managers.

Deze tweedaagse training kost € 1.500,- (exclusief BTW) en wordt gegeven op de trainingslocatie van COMPAREX in Amsterdam. De training is inclusief lunch, studie- en notitiemateriaal en toegang tot een online examen met één gratis herkansing.

Schrijf u hierin

Terug naar nieuws overzicht