Teradata nu ook beschikbaar via Google Cloud

24-10-2019 | door: Witold Kepinski

Teradata nu ook beschikbaar via Google Cloud

Teradata, een cloud analytics bedrijf dat Pervasive Data Intelligence levert, heeft nieuwe aanbiedingen aangekondigd om bedrijven te helpen Vantage te gebruiken om hun analytische ecosystemen te vereenvoudigen en verder te gaan van analyse naar antwoorden, waar ze ook zijn op hun cloudreis. Met deze aankondigingen verenigt Teradata Vantage nu analyses, datameren en datawarehouses, allemaal in de cloud zo meldt het bedrijf.

Hoogtepunten uit de samenwerking zijn:

Teradata breidt haar openbare cloudaanbod binnenkort uit met Google Cloud Platform (GCP). Met deze toevoeging zullen de as-a-service-mogelijkheden van Teradata beschikbaar zijn bij de drie grootste wereldwijde openbare cloudproviders: Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud.

Teradata voegt native ondersteuning toe voor goedkope opslag - via objectopslag Amazon S3, Azure Blob en uiteindelijk Google Cloud Storage - om ervoor te zorgen dat klanten van Teradata Vantage kosteneffectief toegang kunnen krijgen tot 100% van hun gegevens en een complete en geïntegreerde query kunnen krijgen weergave van hun bedrijf.

Teradata voegt verbruik, of pay-as-you-go, prijzen toe die klanten van Vantage de vrijheid geven om complexe analyses uit te voeren op vrijwel elke hoeveelheid gegevens en alleen betalen voor wat ze gebruiken, tot op de milliseconde.

Teradata biedt een Hadoop-migratieprogramma aan - een verzameling tools, processen en services die bedrijven helpen om snel van Hadoop af te stappen en in plaats daarvan hun infrastructuur te moderniseren met Vantage en native ondersteuning voor cloudobjecten.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud