Cybersprint stelt Eward Driehuis aan als Senior Vice President Strategy

21-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Cybersprint stelt Eward Driehuis aan als Senior Vice President Strategy

Eward Driehuis gaat op 1 november 2019 aan de slag als Senior Vice President Strategy bij Cybersprint. De voormalig CMO van SecureLink heeft 24 jaar ervaring in verschillende functies binnen de cyber security sector. Driehuis gaat de positie van Cybersprint als ‘key player’ in de Digital Risk Protection markt en in de brede internationale cyber securitymarkt versterken.

Driehuis: "Ik heb erg veel zin om bij Cybersprint te starten. Cybersprint pakt digital risk protection op de juiste manier aan: ze begrijpen dat het niet alleen gaat om het opsommen van de cyber risico’s, maar juist om het duidelijk aanwijzen van de relevantie en prioritering. Daarom vind ik het fantastisch om deel uit te gaan maken van het Cybersprint team, onder leiding van Pieter Jansen bereiken zij de topklasse."

De afgelopen drie jaar werkte Eward als CMO bij SecureLink. Voor die tijd werkte hij negen jaar bij Fox-IT aan het ontwikkelen en op de internationale markt brengen van 'Threat Intelligence' en 'Web Analyse' producten. Als Senior Vice President Strategy bij Cybersprint gaat Eward richting geven aan de groei van Cybersprint in de snel ontwikkelende Digital Risk Protection markt en het uitbreiden van het marktaandeel in de cyber security markt. Pieter Jansen, CEO van Cybersprint: "Eward heeft een bewezen 'track record' en jarenlange ervaring opgebouwd in het bestrijden van cybercriminaliteit bij banken, rechtshandhavingsinstanties en bedrijven. Zijn visie, ervaring en kennis van de cyber security markt dragen bij aan de verdere groei van Cybersprint."

Terug naar nieuws overzicht
Security