Arnhem en De Connectie selecteren HeadFirst voor inhuur flexibel personeel
27-10-2019 | door: Witold Kepinski

Arnhem en De Connectie selecteren HeadFirst voor inhuur flexibel personeel

De Connectie is de partner in bedrijfsvoering voor de gemeente Arnhem. Gezamenlijk hebben zij HeadFirst verkozen tot dé intermediair voor externe inhuur. De vierjarige overeenkomst is ingegaan op 4 oktober 2019 en heeft als optie om twee keer met een jaar verlengd te worden.

De gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden hebben op 1 juli 2017 De Connectie opgericht. De Connectie richt zich op de bedrijfsvoering van de gemeenten, zodat zij zich volledig kunnen richten op de inwoners en bedrijven. Het doel van De Connectie is om producten en diensten te harmoniseren, waardoor er efficiënter gewerkt wordt wat ertoe leidt dat de kosten omlaag gebracht worden. De kwaliteit blijft minimaal hetzelfde en doordat de gemeenten de krachten bundelen wordt de kwetsbaarheid in bedrijfsvoering voor hen verminderd. Een belangrijke stap die nu gezet is richt zich op het gezamenlijk vorm geven van de inhuur van flexibel personeel.

De gemeente Arnhem en De Connectie wilden naast de bestaande raamovereenkomsten een intermediair contracteren voor de moeilijk in te vullen functies en rollen waarvoor geen partij gecontracteerd is. Daarbij is deze oplossing meteen een vangnet op de bestaande overeenkomsten indien zij geen leveranciers kunnen leveren. Na afronding van de aanbesteding is HeadFirst geselecteerd. Geo van der Wilk (foto), CCO bij HeadFirst Group: “Wij vinden dit een zeer effectieve inhuuroplossing. De Connectie en gemeente Arnhem werken goed samen met bestaande raamcontractpartijen, HeadFirst komt daar als partner bij om de rest van de flexibele arbeidsmarkt te ontsluiten. Daarnaast geloven wij sterk in het belang van de Inhuurbalie, waarvan de opbouw momenteel in volle gang is. Het uitgangspunt is dat de Inhuurbalie de regie houdt, zodat wij onze core business kunnen uitvoeren: het ontsluiten van de markt, rechtmatig contracteren en adviseren over diensten leveren.”

Terug naar nieuws overzicht