Bart Melis benoemd tot CEO van bGrid
19-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Bart Melis benoemd tot CEO van bGrid

Het smart building bedrijf bGrid heeft Bart Melis aangesteld als CEO. Hij volgt Wouter Kok op, die zich als Chief Commercial Officer gaat bezighouden met de commerciële kant van het bedrijf.

Melis (54) bekleedde ruim twintig jaar diverse directiefuncties bij bedrijven in transitie en reisde de hele wereld over voor uiteenlopende samenwerkingen en projecten. Hij begeleidde snel innoverende IT-bedrijven naar een volgende ontwikkelingsfase, onder andere door het aantrekken van strategische aandeelhouders. Bij bGrid gaat hij zich als CEO richten op de doorontwikkeling van smart building technologie en het verder professionaliseren en opschalen van de organisatie.

Bart Melis over zijn aanstelling: "Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan bij bGrid, waar ik me als elektrotechnisch ingenieur zeer thuis voel. Het bedrijf heeft zich de afgelopen tijd gericht op het ontwikkelen van de meest innovatieve smart building technologie van dit moment. Hierdoor staan we nu aan de vooravond van een internationale doorbraak. Ik zie dan ook mooie kansen om bij te dragen aan klimaat- en gebruikersvriendelijke gebouwen en kan niet wachten om de komende jaren deel uit te maken van de volgende stap in internationale groei."

Terug naar nieuws overzicht