Bynder CEO Chris Hall draagt stokje over aan Bert van der Zwan

18-10-2019 | door: Witold Kepinski

Bynder CEO Chris Hall draagt stokje over aan Bert van der Zwan

Bynder, speler in Digital Asset Management (DAM), stelt Bert van der Zwan aan als nieuwe Chief Executive Officer.

Van der Zwan (57) zal vanaf 1 november het stokje overnemen van de huidige CEO en oprichter Chris Hall, die toe zal treden tot de Raad van Commissarissen. In die rol kan Hall zich volledig concentreren op het uitbouwen van de visie, en zorgen dat de kenmerkende ambitie en cultuur in stand blijft.

Chris Hall (40) startte Bynder in 2013, en heeft de organisatie in zes jaar uit laten groeien tot 325 medewerkers, met meer dan 1600 klanten en kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Boston, Londen, Barcelona, Dubai, en San Mateo.

Software-veteraan Bert van der Zwan wordt de nieuwe CEO van Bynder. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in het realiseren van groei bij softwarebedrijven. Hij stond onder andere als Senior Vice President aan het roer bij WebEx, was CEO bij Twinfield, Managing Director bij Unit4 en is momenteel CEO bij het financiële softwarebedrijf Onguard. Sinds zijn aanstelling in 2016 heeft hij Onguard getransformeerd van een niche-speler in creditmanagement naar een toonaangevende speler in Fintech.

Foto: Chris Hall (links), Bert van der Zwan (rechts).

Terug naar nieuws overzicht