First Consulting en SmartRules bundelen hun krachten

18-10-2019 | door: Witold Kepinski

First Consulting en SmartRules bundelen hun krachten

First Consulting en SmartRules hebben recent hun krachten gebundeld. Deze stap past in de ambitie van First Consulting om de komende jaren een Europese adviesorganisatie te worden.

First Consulting verleent diensten aan klanten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk op het gebied van processen, bedrijfstechnologie en verandermanagement. SmartRules is actief op de Nederlandse en Duitse markt en levert diensten aan toonaangevende klanten op het gebied van digitalisering van processen via Pegasystems en Appian-technologie.

Met de overname van SmartRules versterkt First Consulting zowel de pijler van de bedrijfstechnologie als de eerste stap op de Duitse markt. First Consulting en SmartRules zullen voorlopig blijven opereren als hun eigen entiteiten, met onmiddellijke samenwerking vanuit een klant- en commercieel perspectief. Zowel het management van First Consulting als het management van SmartRules zien deze stap als een geweldige kans om samen succesvol te zijn bij klanten en om verdere groei te stimuleren.

Met deze stap groeit de First Consulting-groep naar 300 werknemers in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Terug naar nieuws overzicht