Microcash sluit zich aan bij Total Specific Solutions

16-10-2019 | door: Witold Kepinski

Microcash sluit zich aan bij Total Specific Solutions

Het Nederlandse softwarebedrijf Microcash die Point of Sale (POS) oplossingen levert aan de retailmarkt, heeft zich aangesloten bij Total Specific Solutions (“TSS”). Met deze acquisitie versterkt TSS zijn positie in de retailmarkt en breidt zijn expertise uit naar drogisterijen, dieren- en dierenwinkels en slijterijen.

Al meer dan 25 jaar voorziet Microcash de Nederlandse speciaalzaken van winkel- en magazijnautomatiseringsoplossingen. De POS- en WMS-oplossing van Microcash voorziet in de end-to-end-behoefte van retailers met één of meerdere winkels: van artikel- en voorraadbeheer, tot inkoopbeheer, opties voor klantbehoud en uitgebreide kassafunctionaliteit.

Jasper Bollen, Managing Director bij TSS: “De acquisitie van Microcash is een geweldige aanvulling op onze bestaande softwarebedrijven voor retailers binnen TSS, die begonnen zijn met modewinkels. Microcash richt zich op andere retailers, waaronder drogisterijen en slijterijen, of de gezondheids- en dierenwinkels. Elk nieuw softwarebedrijf in de detailhandel voegt zijn expertise en specifieke kennis van het doelpubliek toe. Het delen van dergelijke best practices zal Microcash en onze bestaande retailsoftwarebedrijven helpen meer en nieuwe inzichten op te doen en hun klanten nog beter van dienst te blijven. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Stefan de Groot, die zal blijven als Managing Director van Microcash bij TSS, en zijn team. ”

Stefan de Groot, Managing Director bij Microcash: “We zijn Microcash meer dan 25 jaar geleden gestart en velen van ons hebben een uitgebreide achtergrond in de detailhandel. We begrijpen de behoeften van de industrie en weten dat gespecialiseerde retailers tegenwoordig geweldige service moeten leveren. Goede automatisering helpt hen dat aan hun klanten te bieden. Voor Microcash was het tijd om de volgende stap te zetten, zodat we ons groeipad voor onze klanten en medewerkers kunnen voortzetten. Door lid te worden van TSS worden we onderdeel van een toonaangevend Europees VMS-bedrijf en blijven we een onafhankelijke businessunit. Het 'software for life'-principe en de focus op kennisuitwisseling maakten TSS zeer aantrekkelijk. Microcash heeft zich altijd geconcentreerd op de retailmarkt, dus het was een logische stap voor ons om toe te treden tot een bedrijf dat ook gelooft in verticale marktfocus en een echte toegevoegde waarde heeft voor Microcash,

Terug naar nieuws overzicht