Greenyard kiest GTT voor SD-WAN en SIP Trunking

16-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Greenyard kiest GTT voor SD-WAN en SIP Trunking

Greenyard, een internationale leverancier van verse, vriesverse en bereide groenten, fruit, bloemen en planten, kiest voor GTT’s managed SD-WAN diensten in 80 vestigingen in Europa en Noord-Amerika. GTT ondersteunt ook het unified communications platform van Greenyard met SIP Trunking diensten voor 6.000 telefoonnummers met wereldwijde dekking.

GTT SD-WAN biedt een stabiel en veilig netwerk waarmee het personeel van Greenyard overal ter wereld iedere dag applicaties kan gebruiken. Het netwerk is op iedere Greenyard vestiging redundant uitgevoerd in een active-active configuratie om de beschikbaarheid van het netwerk te garanderen. De internationale Tier 1 IP backbone van GTT maakt het mogelijk verbindingen te leggen met cloud service providers.

“We zijn blij onze relatie met Greenyard te kunnen uitbreiden met SD-WAN en SIP Trunking als onderdeel van hun kostenefficiënte cloudmigratie strategie”, zegt Rick Calder, CEO en directeur van GTT. “We kijken ernaar uit om de ICT transformatie van Greenyard verder te ondersteunen en hun mensen overal te wereld met elkaar en alle applicaties in de cloud te verbinden.”

 

Terug naar nieuws overzicht