Devoteam focust op schaalbare technologie

14-10-2019 | door: Martijn Kregting

Devoteam focust op schaalbare technologie

Devoteam Nederland is al geruime tijd succesvol in het begeleiden van organisaties naar hun digitale toekomst. Dat stelt Devoteam NL-COO Martijn van Veen in een interview met Dutch IT Channel/Executive People. Hierbij is bewust gekozen voor een focus op schaalbare technologie.

Dit doet de organisatie door de inzet van haar kerncompetenties: Process Excellence, Integratie & Architectuur, Devops, Agile Transformatie en Data & Analytics, vertelt NL-COO Martijn van Veen. “We zijn groot genoeg om elk formaat project aan te nemen en flexibel en snel genoeg om ons aan te passen aan elk type opdrachtgever.”

Van digitale roadmap naar waarde voor eindklanten

“Wij leveren niet per definitie wat infrastructuur-, software- en SaaS-partijen leveren”, vervolgt Van Veen, “maar hebben meer focus op het zorgdragen voor elementen zoals advies, ontwerp/architectuur, uitrol en de executie van projecten. Zeker met het toenemende belang én de complexiteit van IT zitten is dit van groot belang. Ook ligt er absoluut een kans voor meer onderlinge samenwerkingen waarbij wij en de genoemde andere partijen elkaars onderscheidende punten kunnen aanvullen en versterken.”

Devoteam onderscheidt zich volgens de COO van andere consultancy-organisaties haar scherpe focus op innovatieve technologieën die schaalbaar zijn. Het bedrijf wil haar klanten daarmee gegarandeerde resultaten bieden bij het verwezenlijken van hun digitale roadmap en het bieden van maximale waarde voor eindklanten.

Met betrekking tot deze digitale roadmap benadrukt Van Veen: "Elke onderneming wil tegenwoordig een platformorganisatie zijn. Maar wat betekent het om een platformorganisatie te worden, welke digitale roadmap heb je daarbij nodig? Vroeger was outsourcing dé manier om snel op te schalen. Tegenwoordig praat je veel meer over integratie: hoe kan ik de oude aan de nieuwe wereld koppelen? Daar zit een van de belangrijkste uitdagingen voor organisaties én één van onze kerncompetenties.”

Lees hier het hele interview over de propositie van Devoteam.

Door: Martijn Kregting

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie