Failliet Rhodix IT Services overgenomen door Proxy Managed Services

11-10-2019 | door: Witold Kepinski

Failliet Rhodix IT Services overgenomen door Proxy Managed Services

Proxy Managed Services BV (Proxy) uit Rotterdam heeft met ingang van 1 oktober 2019 de activiteiten van branchegenoot Rhodix IT Services BV (Rhodix) overgenomen. 1 oktober jongstleden werd Rhodix failliet verklaard.

Proxy is een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie die al 22 jaar bestaat. Zij doet dit via twee takken van sport, namelijk Managed Services en Professional Services.

De overname van het Veldhovense bedrijf past in de groeistrategie van Proxy. Voorlopig gaan de activiteiten gewoon verder onder de naam Rhodix. De personeelsleden van Rhodix worden overgenomen waarmee de continuïteit en de diensten gewaarborgd zijn. Voor klanten van Rhodix verandert er niets behalve dat zij nu mede kunnen terugvallen op de kennis en kunde van de 55 techneuten van Proxy. Ze blijven dezelfde contactpersonen houden en mogen dezelfde service verwachten die ze al jaren gewend zijn aldus Erik de Rijk, directeur van Proxy Managed Services.

De Rijk meldt: “Proxy heeft nu twee managed services locaties (Abcoude en Rotterdam) en de wens was om dit in het komende jaar uit te breiden met een locatie in Brabant waarmee we heel Nederland met onze Managed Services dienstverlening kunnen bedienen. Door de overname van Rhodix hebben we deze wens nu al in vervulling kunnen laten gaan. We continueren de dienstverlening die Rhodix in de afgelopen jaren zo indrukwekkend heeft opgebouwd. Samen hebben onze bedrijven bijna 1.250 manjaren ervaring in Unix, Linux en Open Technologiën en zijn we experts in managed services. Met leveranciers als Red Hat, SimpliVity en Pure Storage kunnen we klanten een zeer compleet portfolio bieden. We zijn blij dat alle medewerkers van Rhodix de stap hebben gezet met ons dit nieuwe avontuur aan te gaan. Vanaf nu gaan we kijken hoe de twee bedrijven elkaar verder kunnen versterken, ook ten gunste van alle klanten.”

Terug naar nieuws overzicht