Mike Gries is nieuwe Managing Director voor de Benelux van Kinly

10-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Mike Gries is nieuwe Managing Director voor de Benelux van Kinly

Kinly, leverancier visuele collaboration, stelt Mike Gries aan als Managing Director voor de Benelux. Gries is al ruim twintig jaar actief in de IT-sector.

Gries heeft in zijn loopbaan verschillende financiële functies vervult. Zo werkte hij ruim twaalf jaar bij Ordina, waarvan de laatste vijf als Finance Director. Die rol vervulde hij ook voor SAP voordat hij aan de slag ging als Country Manager bij Sopra Banking Software. Voor zijn komst naar Kinly was hij als CCO werkzaam bij Synerscope.

'Samenwerking wordt steeds belangrijker'

Mike Gries: "Samenwerking wordt steeds belangrijker en zeker onafhankelijk van plaats. Dat we dagelijks nog worstelen met de optimale inzet van technologie en techniek is evident vanuit mijn ervaring van organisaties waar ik werkte of mee samenwerkte. Ik heb daarom ook gekozen voor Kinly omdat ik ervan overtuigd ben dat Kinly de kennis, kunde en technologie in huis heeft om samenwerken naadloos en volledig ontzorgd te realiseren."

Dat komt volgens hem niet alleen de productiviteit ten goede: "Het zal mensen ook stimuleren om meer gebruik te maken van de samenwerkingsmogelijkheden die nu niet of niet optimaal worden benut. Dat Kinly hiermee een belangrijke bijdrage levert aan minder reizen en dus een meer duurzame toekomst vind ik een belangrijke motivator en zingeving voor zowel de organisatie als mij persoonlijk. Het 'verschil kunnen maken' is een belangrijke driver."

Robbert Bakker

De aankondiging van Mike Gries als nieuwe Managing Director van Kinly Benelux, waar inmiddels ruim 220 enthousiaste medewerkers actief zijn, volgt een week na de aankondiging van Kinly dat het bedrijf Robbert Bakker als nieuwe CEO had aangesteld.

Terug naar nieuws overzicht