Oracle heeft tweeduizend vacatures voor cloud business

09-10-2019 | door: Witold Kepinski

Oracle heeft tweeduizend vacatures voor cloud business

Oracle heeft plannen aangekondigd om bijna 2.000 werknemers wereldwijd aan te nemen om te werken aan zijn groeiende Oracle Cloud Infrastructure business. De nieuwe rollen, waaronder softwareontwikkeling, cloudactiviteiten en bedrijfsactiviteiten, zullen Oracle's snelgroeiende klantenbestand voor infrastructuur ondersteunen en komen naarmate het bedrijf nieuwe productinnovaties uitrolt en snel cloudregio's over de hele wereld opent zo meldt het bedrijf dat eerder een paar maanden terug zaken optimaliseerde.

"Cloud is nog in de begindagen met een penetratie van minder dan 20 procent vandaag, en bedrijven beginnen cloud net te gebruiken voor missiekritieke workloads," zei Don Johnson, executive vice president, Oracle Cloud Infrastructure. "Onze agressieve wervings- en groeiplannen worden in kaart gebracht om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, door hen betrouwbaarheid, hoge prestaties en robuuste beveiliging te bieden terwijl ze naar de cloud blijven verhuizen."

De portfolio van Oracle Cloud Infrastructure is gegroeid zo meldt het bedrijf. Recente productinnovaties omvatten nieuwe geautomatiseerde cloudbeveiligingsservices, de lancering van Autonomous Linux en een groot aantal nieuwe clouddatadiensten. Oracle Gen 2 Cloud is gebouwd om een reeks enterprise cloud-applicaties uit te voeren en maakt gebruik van machine learning om categoriebepalende autonome diensten te leveren, waaronder Oracle Autonomous Database en Oracle Autonomous Linux.

In het afgelopen jaar heeft Oracle 12 nieuwe Gen 2 Cloud-regio's geopend en opereert momenteel 16 regio's wereldwijd. Voortzetting van de snelle cadans van Oracle Gen 2 Cloud-regio lanceringen, Oracle is van plan om tegen het einde van 2020 20 regio's toe te voegen, waardoor de wereldwijde voetafdruk op 36 totale regio's komt. Elf landen of rechtsgebieden hebben regioparen die ondernemingsklasse, multi-regio, rampherstelstrategieën mogelijk maken om klanten die hun gegevens in het land of in de regio willen opslaan, beter te ondersteunen zo beweert Oracle.

Naast een snelle aanwerving zal Oracle extra investeringen in onroerend goed doen om het uitgebreide personeelsbestand van Oracle Cloud Infrastructure te ondersteunen aldus het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud