Christiaan Ottow benoemd tot CTO van Northwave

09-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Christiaan Ottow benoemd tot CTO van Northwave

Beveiligingsbedrijf Northwave stelt Christiaan Ottow (35) aan als Chief Technology Officer. Hij gaat zich met name bezighouden met het verder ontwikkelen en uitbouwen van de Managed Services op het gebied van Cyber Security. Ottow, Msc in Computer Security, verdiende zijn sporen als Ethical Hacker en nam de afgelopen 10 jaar diverse management- en directiefuncties voor zijn rekening, eerst binnen Pine Digital Security en daarna als CTO van Computest.

Ottow neemt de functie over van Godert Jan van Manen, één van Northwave’s founding-teamleden. "Het is een persoonlijke overwinning en een mooi moment om het stokje over te kunnen dragen. Ik ben trots op wat Northwave, ook mijn kindje, tot dusver bereikt heeft. Juist dan is het belangrijk om op tijd los te laten. Ik ga me nu meer richten op het adviseren van onze opdrachtgevers", aldus van Manen, die ook zijn rol als Advisor of the Board houdt.

Northwave maakt een snelle groei door; gemiddeld ruim 40% over de afgelopen jaren. Het bedrijf heeft met zijn geïntegreerde cyber security aanpak onder meer een positie verdiend op de ranglijst van de Financial Times met de 1.000 snelst groeiende bedrijven in Europa opgenomen.

Terug naar nieuws overzicht
Security