CFO Onno Krap vertrekt bij Exact

07-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

CFO Onno Krap vertrekt bij Exact

Onno Krap, Chief Financial Officer (CFO), verlaat de directie van Exact. Krap gaat op zoek naar nieuwe uitdagingen buiten het bedrijf.

Phill Robinson, CEO van Exact: "Ik wil Onno bedanken voor zijn leiderschap en waardevolle bijdrage aan het succes van Exact, de afgelopen zeven jaar. Onno was de drijvende kracht achter veel veranderingen die Exact heeft doorgemaakt, waaronder twee eigendomsovergangen. Ik wens hem het allerbeste in het vervolg van zijn carrière."

Onno Krap, CFO bij Exact: "Na zeven jaar als CFO van Exact en een succesvolle overgang van Apax-partners naar KKR op 14 mei 2019, heb ik het gevoel dat het tijd is om de volgende stap in mijn carrière te zetten. Het is een geweldige reis geweest waarin Exact zijn winstgevendheid en marktleiderschap in de Benelux heeft verbeterd. Ik laat een financieel en operationeel sterke organisatie achter die eigendom is van een van de meest toonaangevende private equity-bedrijven ter wereld. Ik weet daarom zeker dat Exact een mooie toekomst voor de boeg heeft. Graag wil onze klanten, partners en mijn collega's bedanken voor hun vertrouwen, steun en toewijding in de afgelopen jaren."

Terug naar nieuws overzicht