Redactie - 04 oktober 2019

Virtual Affairs wijzigt naam in We are you

Virtual Affairs wijzigt naam in We are you image

Als vijfde op rij gaat nu ook Virtual Affairs verder onder de naam We are you. Na de eerdere rebranding van de kantoren in Tilburg, Den Bosch, Tuil, Rotterdam en Melbourne gaan nu ook de kantoren in Amsterdam en Sofia (Bulgarije) de We are you naam voeren. We are you Amsterdam en Sofia blijven onveranderd een focus hebben op digitale klantinteractie en innovatie binnen de financiële dienstverlening. Er wordt intensief samengewerkt met klanten als Knab, TD Bank, Hof Hoorneman Bankiers, Achmea International en SAA Verzekeringen.

Vanwege de specifieke focus op financieel dienstverleners, primair banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenfondsen, en de daardoor opgebouwde positionering en herkenbaarheid is voor Amsterdam gekozen voor een wat later moment voor de naamswijziging dan bij de andere locaties. Volgens Robin Peters (foto), Managing Director van We are you Amsterdam en Sofia, is de tijd er nu rijp voor: “We hebben het afgelopen jaar aan onze klanten kunnen tonen dat er een grote waarde zit in onze toetreding tot We are you. Onze dienstverlening is verder verbreed en we inspireren elkaar. Het is prettig om nu onder één naam naar buiten te kunnen treden en zo een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan inmiddels meer dan 22 jaar digitale ervaring en expertise.”

Digitale oplossingen

Naast het ontwikkelen van maatwerkoplossingen beschikt We are you over herbruikbare componenten en eigen IP om sneller nieuwe bancaire en verzekeringsproposities in de markt te kunnen zetten. “Wij zijn uitgegroeid tot een ware finance specialist. Er is enorm veel kennis aanwezig op het gebied van business, compliance, user experience en specifieke integratiebehoeften en technologische ontwikkelingen. We onderhouden die kennis actief en bouwen het in combinatie met ons eigen IP doorlopend uit.”, aldus Peters.

We are you werkt, vanuit 7 locaties en met 400 professionals, samen met een verscheidenheid aan klanten, actief in onder andere leisure, utilities, automotive, retail en finance.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024