Kinly stelt Robbert Bakker aan als nieuwe CEO

02-10-2019

Kinly stelt Robbert Bakker aan als nieuwe CEO

Kinly, gespecialiseerd in visuele collaboration, benoemt Robbert Bakker (foto) tot CEO. Bakker, voormalig CEO van de Nederlandse online bank Knab, heeft managementposities in verschillende belangrijke doelmarkten van Kinly. Robbert Bakker is formeel gestart op 30 september en heeft het hoofdkantoor in Amsterdam als uitvalsbasis.

"Ik heb gezien hoe samenwerken via video de manier waarop we werken verandert en ik ben onder de indruk van hoe de services van Kinly deze transformatie mogelijk maken. We voldoen daarmee echt aan een groeiende behoefte. Mede door de positieve gevolgen voor het milieu - samenwerken via video draagt immers bij aan minder reizen - wil ik daarom graag deel uitmaken van deze organisatie", zegt Bakker. "De waarden en cultuur van het bedrijf passen goed bij mij, dus kijk ik ernaar uit hier een bijdrage aan te leveren."

Jos Zandhuis, voorzitter van de raad van bestuur van Kinly: "Robbert Bakker heeft als uitvoerend directeur, leidinggevende, maar ook als innovator een zeer sterk en bewezen track record. Wij geloven er daarom in dat hij perfect in staat is met Kinly de volgende stap te zetten. Daarbij krijgt hij de volledige ondersteuning van zeer competente teams van werknemers over de hele wereld. Kinly boekte het afgelopen anderhalf jaar een omzetgroei van 50 % en nog steeds is er een groot potentieel voor verdere groei als specialist op het gebied van services voor samenwerking."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People