Jeroen van Hamersveld is managing director van NTT Netherlands

02-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Jeroen van Hamersveld is managing director van NTT Netherlands

Jeroen van Hamersveld is benoemd tot managing director NTT Netherlands. Van Hamersveld rapporteert aan Regional Director Europe NTT Paul Cooper en wordt verantwoordelijk voor het bereiken van de doelen van het bedrijf in Nederland en voor zijn klanten.

Van Hamersveld is sinds januari 2017 managing director bij Dimension Data Nederland. Voor deze functie was hij services director bij hetzelfde bedrijf. In 1997 startte Van Hamersveld bij In Time Netbuilding, een bedrijf dat in 2001 werd overgenomen door Dimension Data. Dimension Data is in 2011 toegetreden tot de NTT Group.

Nieuwe merkidentiteit

NTT lanceert op begin juli haar nieuwe merkidentiteit, waarbij NTT Communications, Dimension Data en NTT Security zijn samengebracht in één organisatie. Het gecombineerde bedrijf telt ruim tienduizenden klanten wereldwijd, waaronder bedrijven in de sectoren finance, farma, telecom, energie, bouw, automotive en technologie.

Gefaseerd worden ook andere merken in NTT geïntegreerd, waaronder Arkadin, CAPSiDE, Communications Lifecycle Management (CLM), DPA, DTSI Group, Emerio, e-shelter, Euricom, e2y, Global IP Network (GIN), Gyron, Netmagic Solutions, NTT Communications Cloud Infrastructure Services (NTT Com CIS), NTT Communications Managed Services, NTT Global Networks, NTT Indonesia Nexcenter (NTTI Nexcenter), Oakton, RagingWire, Secure-24, SQL Services, Symmetry, Training Partners, Transatel, Viiew en WhiteHat Security.

'In goede handen'

Andrew Coulsen, CEO Europe van NTT: "We zijn blij dat al deze merken samenkomen onder de naam NTT. Ook ben ik blij met de benoeming van Jeroen van Hamersveld als managing director voor NTT Ltd. Netherlands. Onze keuze is op hem gevallen vanwege zijn enorme ervaring en ik ben ervan overtuigd dat
de toekomst van NTT Ltd. in Nederland bij hem in goede handen is. NTT Ltd. stelt zich als technology services provider tot doel om oplossingen en diensten te bieden die klanten helpen bij hun digitale uitdagingen. Jeroen van Hamersveld zal hierin een cruciale rol hebben."

Jeroen van Hamersveld, managing director NTT Netherlands: "Ik beschouw het als een grote eer om leiding te mogen geven aan NTT Netherlands. NTT is een sterk en gerespecteerd merk dat geweldige dingen doet voor klanten, maar ook voor de samenleving in het algemeen. Ik kijk ernaar uit om lokale klanten toegang te geven tot de rijke en diepgaande mogelijkheden van het NTT-merk.
Samen kunnen we ambitieuze doelen behalen."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People