Check Point kondigt Enterprise Branch Office Security aan

01-10-2019 | door: Witold Kepinski

Check Point kondigt Enterprise Branch Office Security aan

Check Point Software Technologies, leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, heeft de lancering aangekondigd van een Check Point Branch Office Security-oplossing om connectiviteit van filialen van bedrijven te transformeren met cloud-geleverde beveiligingsservices.

Check Point CloudGuard Connect en CloudGuard Edge leveren eersteklas bedreigingspreventie in realtime bijgewerkt met de nieuwste ThreatCloud-intelligentie, flexibiliteit om filiaalbeveiliging binnen enkele minuten te implementeren vanuit de cloud of on-premise, naadloze integratie met toonaangevende SD-WAN-providers zoals VMware en Silver Peak, en een uniform platform voor dreigings- en toegangsbeheer dat de operationele kosten kan verlagen.

Naarmate bedrijven hun lokale workloads en applicaties in toenemende mate verplaatsen naar SaaS-applicaties, gebruiken ze Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN) om verkeer op intelligente wijze naar cloudservices te routeren. Als een IT-afdeling filialen rechtstreeks op de cloud aansluit, neemt het beveiligingsrisico en de kosten voor beveiligingsbeheer echter aanzienlijk toe, aldus Check Point. Branches worden niet langer beschermd door gecentraliseerde datacenterbeveiliging, waardoor ze en het enterprise WAN worden blootgesteld aan geavanceerde multi-vector Gen V-aanvallen.

“De overgang naar SD-WAN vereist geïntegreerde beveiliging om bedrijven te beschermen tegen Gen V-beveiligingsbedreigingen. Bedrijven verwachten zelfs op het bijkantoor een topklasse beveiliging”, aldus Itai Greenberg, Vice President Product Marketing en Management bij Check Point. "Met CloudGuard Connect en CloudGuard Edge kunnen bedrijven Check Point's best beoordeelde bedreigingspreventie en -intelligentie inzetten om hun filialen te beschermen tegen de nieuwste Zero Day- en Gen V-beveiligingsbedreigingen."

Terug naar nieuws overzicht
Security