Assessio en Main Capital bundelen krachten met HFMtalentindex

02-10-2019 | door: Witold Kepinski

Assessio en Main Capital bundelen krachten met HFMtalentindex

Assessio en Main Capital bundelen hun krachten met SaaS-leverancier HFMtalentindex om een toonaangevende Europese speler te creëren op beiden, de Talent Assessment en Talent Development markt.

Dit is Assessio's eerste add-on acquisitie sinds de toetreding van Main Capital als meerderheidsaandeelhouder in 2019 en wordt aangedreven door een aanvullend productaanbod, bijpassende wetenschappelijke achtergrond en versterkte geografische aanwezigheid in zowel de Scandinavische als de Benelux-markt.

HFMtalentindex is een toonaangevende speler op de Nederlandse markt voor talentbeoordeling en talentontwikkeling. HFMtalentindex helpt organisaties meer van talent te profiteren door talent te herkennen en te benutten. Sinds de oprichting in 1997 is HFMtalentindex uitgegroeid tot een toonaangevende SaaS-leverancier van talentevaluatie- en ontwikkelingstests die organisaties helpen talent te vinden, de werknemers te ontwikkelen en effectieve samenwerking te vergemakkelijken. De grote selectie van online beoordelingen aangeboden door HFMtalentindex geeft HR-managers meer inzicht in hun organisatie.

HFMtalentindex heeft een klantenbestand dat voornamelijk bestaat uit middelgrote tot grote zakelijke klanten. Voorbeelden van klanten zijn Capgemini, Deloitte, Rabobank, Rode Kruis, FedEx en Crédit Agricole Consumer Finance.

Terug naar nieuws overzicht