USU Group breidt Service Management aanbod uit naar de Benelux

01-10-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

USU Group breidt Service Management aanbod uit naar de Benelux

USU Group versterkt haar aanwezigheid op de markt in Nederland, België en Luxemburg. Dankzij de samenwerking met het Nederlandse adviesbureau NextSales heeft USU al klanten kunnen werven op het gebied van Software Asset Management. Nu breidt USU het portfolio van oplossingen uit voor IT en Enterprise Service Management naar de Benelux. Geïnteresseerde partijen kunnen in november met de USU Group kennis maken tijdens een tweetal events in Rotterdam.

USU is al jaren een van de marktleiders in de DACH-regio met haar Service Management Suite Valuemation. Op basis hiervan biedt de USU-partner NextSales nu specifieke consulting- en software-oplossingen in de Benelux gericht op IT-financieel beheer, cloudbeheer en analyse.

Tijdens een tweetal events op 13 november in Rotterdam presenteert USU de huidige trends in IT-beheer, details over de nieuwe 4e generatie ITIL® best practices, de automatisering van cloudinfrastructuren en een recent klantvoorbeeld van de logistiek dienstverlener Hamburg Süd Agile Service Management.

Geïnteresseerde partijen kunnen zich gratis aanmelden voor deze events bit.ly/usu-itsm-experts-dag

Terug naar nieuws overzicht