FME Smart Working presentatie Digital Working Day is in PDF beschikbaar

30-09-2019 | door: Witold Kepinski

FME Smart Working presentatie Digital Working Day is in PDF beschikbaar

Robert Geurts was ruim twintig jaar HR-manager en adviseert sinds juni 2017 namens werkgeversorganisatie FME bedrijven in de technologiesector. Tijdens het door Dutch IT-channel georganiseerde event Digital Workplace in Haarlem op 26 september heeft Robert Geurts samen met Johan van Dam zijn visie geven op Smart Working. Deze presentie is nu in PDF beschikbaar onderaan dit artikel.

“De circa 2200 bij FME aangesloten technologiebedrijven zijn de groeimotor van de Nederlandse economie en hebben hun toegevoegde waarde in innovatie”, zegt Geurts. “Wat wij terugkrijgen van onze leden, is dat ze vooral behoefte hebben aan begeleiding als het gaat om de 'zachtere kant' van innovatie: sociale innovatie.”

Innovatie

De 2200 technologiebedrijven die zijn aangesloten bij FME hebben als geen ander te maken met innovatie, disruptie en digitalisering. Volgens bedrijfsadviseurs Robert Geurts en Johan van Dam van FME hebben ze vooral behoefte aan begeleiding bij de 'zachtere kant' van innovatie: sociale innovatie. “Wij adviseren hoe bedrijven slimmer kunnen werken. Smart Working is geen hogere wiskunde, maar vaak gewoon boerenslimheid. Hoe blijf je wendbaar en aantrekkelijk als organisatie en als medewerker?”

Lees alles over Smart Working in de PDF:

260919-_PPT event Digital Workplace Haarlem.pdf

Terug naar nieuws overzicht