Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
26-09-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Security Awarenes kansen voor MSP besproken tijdens Round Table

De redactie van Dutch IT-channel organiseerde een Round Table voor Managed Service Providers (MSPs) over een belangrijk thema: cybersecurity awareness. Met toonaangevende MSPs en resellers werd in Kasteel Hooge Vuursche te Baarn besproken hoe klanten bewust kunnen worden gemaakt van het belang van cybersecurity awareness. Martijn van Lom, General Manager Northern Europe bij Kaspersky Lab, was er ook bij en vertelt in een video update over het belang van cybersecurity awareness.

De meeste zakelijke klanten zoeken een Managed Security Sevice aanbieder om het hoofd te bieden aan het tekort aan cybersecurity professionals zo blijkt uit het 2018 Gartner Magic Quandrant voor Managed Security Services rapport. Dat biedt voor een MSP net alleen kansen om verschillende beheerder securitydiensten te leveren maar ook om met consultancy diensten.

Een MSP is naast een leverancier van services ook de trusted advisor voor zijn klanten, bijvoorbeeld om te zorgen voor een goede en hoogwaardige 'cybersecurity cultuur' in deze organisaties.

Binnenkort wordt een uitgebreid verslag van deze rondetafel gepubliceerd.

Terug naar video overzicht
Security