Witold Kepinski - 26 september 2019

Cloudera cloud data aanbod is uitgebreid

Cloudera cloud data aanbod is uitgebreid image

Cloudera, een data cloud aanbieder, heeft het Cloudera Data Platform (CDP) gelanceerd. CDP is een geïntegreerd gegevensplatform dat eenvoudig te implementeren, beheren en gebruiken is.

Het levert volgens Cloudera krachtige selfservice-analyses in hybride en multi-cloudomgevingen met het gedetailleerde beveiligings- en governancebeleid dat IT-leiders eisen. CDP is een nieuwe benadering van bedrijfsgegevens die een volledig scala aan analytische mogelijkheden biedt, van de Edge tot AI.

Verder is Cloudera Machine Learning gelanceerd, de enterprise machine learning-service voor het nieuwe Cloudera Data Platform. Cloudera Machine Learning maakt het gemakkelijk voor IT om ja te zeggen tegen self-service data science voor bedrijven.

Verder is Cloudera Data Warehouse gelanceerd, een cloud-native service die het snel en gemakkelijk te implementeren, selfservice, enterprise maakt analyses voor teams van bedrijfsanalisten op het nieuwe Cloudera Data Platform (CDP). Cloudera Data Warehouse zorgt voor een snelle implementatie en eenvoudig beheer van cloud-datawarehousing, waarbij on-premise workloads naadloos naar de cloud worden verplaatst met consistente beveiliging en governance. Het neemt gegevens overal op, op grote schaal, van gestructureerde, ongestructureerde en geavanceerde bronnen, waardoor de levenscyclus van datawarehousing voor IT- en data-analyse-leiders radicaal wordt vereenvoudigd.