Hans Daniels volgt Michiel van Vlimmeren voorlopig op bij HPE

25-09-2019 | door: Witold Kepinski

Hans Daniels volgt Michiel van Vlimmeren voorlopig op bij HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt aan dat Michiel van Vlimmeren vertrekt bij het technologiebedrijf. Na negen jaar gewerkt te hebben bij het technologiebedrijf, waarvan de laatste drie als managing director in Nederland, heeft Van Vlimmeren besloten om per 1 november bij cloud crm aanbieder Salesforce aan de slag te gaan als General Manager en SVP. Van Vlimmeren wordt vanaf dat moment op interim basis vervangen door Hans Daniels, totdat de nieuwe managing director wordt benoemd.

Van Vlimmeren kwam bij HPE in 2011. Sinds 2016 is hij managing director van de Nederlandse activiteiten van het technologiebedrijf. Binnen deze rol heeft hij HPE in tijden van organisatorische veranderingen na de splitsing met HP inc. met een sterke focus geleid.

“Wij bedanken Michiel voor alles wat hij in de afgelopen jaren voor HPE heeft betekend”, aldus Gilles Thiebaut, Managing Director Northern Europe and France. “Hij heeft een sterke basis neergelegd voor HPE in Nederland, zowel intern als in de relatie met klanten en partners. We kunnen terugkijken op een succesvolle periode en wensen hem succes met zijn nieuwe uitdaging.”

Hans Daniels werkte eerder bij HP en was onlangs CEO van de Infotheek Group waar hij in maart 2019 vertrok.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud