Witold Kepinski - 25 september 2019

Mindtree opent nieuw Europees hoofdkantoor in Londen

Mindtree opent nieuw Europees hoofdkantoor in Londen image

SAP-specialist Mindtree opent een kantoor in Londen dat is uitgerust met de eerste Europese Digital Pumpkin-innovatiehub, die klanten helpt hun weg naar digitaal transformatiesucces te ontdekken en te ontwerpen.

Door zijn nieuwe Europese hoofdkantoor op te richten, is Mindtree beter gepositioneerd om te voldoen aan de behoeften van in Europa gevestigde klanten en biedt het betere toegang tot domeinexpertise waar multidisciplinaire teams zinvolle digitale ervaringen kunnen bedenken, ontwerpen en creëren. Mindtree's Digital Pumpkin innovatiehub zet digitale ideeën om in real-world oplossingen die door hele organisaties kunnen worden ingebracht. Klanten die de Digital Pumpkin gebruiken, zullen uiteindelijk profiteren van nieuwe digitale ervaringen, waarin ze nieuwe oplossingen kunnen bieden om transformatie van klantervaringen mogelijk te maken.

De interactieve hub is ontworpen om bedrijfsbrede oplossingen opnieuw te bedenken door gebruik te maken van Internet of Things, kunstmatige intelligentie, cognitieve oplossingen, virtuele en augmented reality, machine learning, conversatieplatforms, cloud en big data. Sinds de lancering van de in Bangalore gevestigde Digital Pumpkin van Mindtree in 2013 en de in de VS gevestigde Digital Pumpkin in 2017, zijn de hubs de voedingsbodems geweest voor meer dan 100 strategische digitale transformatieopdrachten.

"Ons nieuwe hoofdkantoor en Digital Pumpkin innovation hub stelt ons in staat om onze Europese klanten te laten gedijen in het digitale tijdperk door toegang te krijgen tot de nieuwste Design Thinking-principes en experimenten met geavanceerde technologieën," zei Guita Blake, Senior Vice President en Head, Global Sales en Europa. "Het nieuwe kantoor zal het platform bieden om onze digitale mogelijkheden verder te verbeteren, met behoud van onze unieke cultuur, zodat we klanten kunnen blijven helpen nieuwe mogelijkheden voor concurrentievoordeel te creëren."

Naast het ondersteunen van klanten bij het gebruik van geavanceerde technologie, zal er een voortdurende nadruk blijven liggen op het ondersteunen van gevestigde Europese praktijken zoals het München Center of Excellence, dat Mindtree en Magnet360 klanten end-to-end Salesforce-expertise biedt voor advies, ontwikkeling, levering en ondersteuning.
De gespecialiseerde expertise en vaardigheden van Mindtree op het gebied van SAP-services, zowel in het Verenigd Koninkrijk als wereldwijd, stelt organisaties in staat om innovatie uit bewezen technologieën en toepassingen snel op te schalen en te integreren. Klanten zullen profiteren van de innovatieve oplossingen die worden geleverd door de volledig geïntegreerde SAP-praktijk in Londen, waardoor domeinkennis en projectbeheermogelijkheden worden aangewakkerd. Mindtree investeert ook in nieuwe gebieden van SAP, zoals mobiliteit, oplossingsbeheer, BO en HANA om te voldoen aan de veranderende eisen van de klant en het technologielandschap.