Redactie - 26 september 2019

Infor Coleman AI biedt platform voor embedded machine learning modellen

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van zijn Infor Coleman AI (artificial intelligence) platform voor embedded machine learning-modellen. Het platform biedt de snelheid en personalisatie die bedrijven nodig hebben om AI volledig operationeel te maken. Het fungeert bovendien als bouwsteen voor de Intelligent CloudSuite van Infor.

De meeste zakelijke AI-omgevingen bestaan uit een veelheid van op ontwikkelaars gerichte tools, die op de eerste plaats zijn ontworpen voor experimentele projecten zo meldt Infor. Het is moeilijk om met deze tools complete projecten te implementeren, en de kwaliteit en snelheid van deze diensten zijn bijzonder laag. Hierdoor worden AI en machine learning door bedrijven nog weinig in de praktijk gebracht aldus Infor.

Met het Infor Coleman AI Platform kunnen bedrijven profiteren van branchespecifieke startpakketten (sjablonen) die de ontwikkeling van herhaalbare big data en op machine learning gebaseerde AI-projecten versnellen. Deze sjablonen zijn sterk gepersonaliseerd en afgestemd op specifieke klantgegevens en gebruikspatronen. Bovendien zijn ze ontworpen om gebruikt te worden door ‘citizen developers’, die niet hoeven te beschikken over uitgebreide vaardigheden voor datamodellering zo meldt Infor.

In combinatie met Infor OS (Operating Service) kunnen bedrijven het hele implementatieproces vereenvoudigen en versnellen, zodat ze in minder dan zes weken volledige productie-AI-projecten kunnen uitrollen. Infor OS is een cloudgebaseerde service die is ontworpen om bedrijfsprocessen en AI samen te brengen. Het biedt bedrijven operationele inzichten die voorheen niet beschikbaar waren zo meldt de Amerikaanse leverancier.

Infor levert door middel van het Infor Coleman AI Platform en Infor OS de Intelligent CloudSuite, een complete oplossing die zakelijke klanten helpt te automatiseren, anticiperen, voorspellen en informeren. Dit geeft hen - op het gewenste moment - de zakelijke inzichten die ze nodig hebben zo besluit Infor.