Wouter Hoeffnagel - 25 september 2019

Midea optimaliseert communicatie-infrastructuur met Orange Business Services

Midea kiest Orange Business Services om haar wereldwijde communicatie-infrastructuur te optimaliseren met publieke clouddiensten in Europa, Noord-Amerika, Azië, en Zuid-Amerika. Het Chinese bedrijf wil hiermee zijn positie op de markt voor consumentenapparatuur versterken.

De transformatie van de wereldwijde infrastructuur zal de netwerkmogelijkheden van Midea verbeteren, kosten besparen en een zichtbaarheid verbeteren. De samenwerking omvat het consolideren van de infrastructuur met end-to-end IT orchestration en het verbinden van publieke cloudapplicaties en IoT-apparaten. Hiermee worden de prestaties van de digitale bronnen van het bedrijf gestroomlijnd en versterkt. Midea wordt erdoor in staat gesteld om haar diensten te optimaliseren.

Orange Flexible Engine

De veilige publieke cloudoplossing wordt geleverd door Orange Flexible Engine. Dit is een open, veilige, schaalbare en robuuste infrastructuur voor het hosten van traditionele en cloudapplicaties via datacenters in Atlanta, Parijs, Sao Paulo en Singapore. Midea kan nu de wereldwijde infrastructuur beter beheren, de klant- en werknemerservaring optimaliseren, en tegelijkertijd flexibiliteit en schaalbaarheid bieden voor toekomstige bedrijfsuitbreiding.

"We zijn gekozen op basis van onze consulting, co-innovatie, carrier-grade integratiemogelijkheden en end-to-end oplossingen", vertelt Jack Zhang, General Manager van Orange Business Services China. "We zijn erg blij dat we geselecteerd zijn als betrouwbare partner in de digitale transformatiereis van Midea om hun leiderschap in de wereldwijde industrie van consumentenapparatuur te helpen versterken."