Techbedrijf ValueBlue benoemt Andre van Zijdveld tot CFO

21-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Techbedrijf ValueBlue benoemt Andre van Zijdveld tot CFO

Techbedrijf ValueBlue benoemt Andre van Zijdveld (foto) tot financieel directeur. Van Zijdveld heeft als belangrijkste doelstelling de start-up te begeleiden in de sterke groei van het bedrijf en zich te richten op (verdere) internationale expansie. Het techbedrijf uit Utrecht opende eerder deze maand ook al een vestiging in New York.

Andre van Zijdveld is via investeerder Newion bij ValueBlue in beeld gekomen en vanwege de goede match was de samenwerking snel beklonken: "Belangrijkste redenen voor mijn keuze voor ValueBlue is de potentie en kracht van het product BlueDolphin zowel in Nederland als daarbuiten. Ook de bevlogenheid, het enthousiasme en de ambitie van het huidige team is een belangrijke voorwaarde voor succes en ook deze samenwerking."

Met de komst van Andre van Zijdveld haalt ValueBlue veel ervaring in huis. Van Zijdveld werkte jarenlang bij Siemens, waar hij van 2008 tot 2011 de functie van CFO en Managing Director Duitsland bekleedde. Daarna werkte hij als CFO bij verschillende start-up en scale-up organisaties waaronder Human Inference (later Neopost), Collibra in Brussel, Insided in Amsterdam en als laatste Bright Financial Holding.

Terug naar nieuws overzicht