PQR organiseert tiende editie van kenniscongres

20-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

PQR organiseert tiende editie van kenniscongres
(29-10-2019)

PQR organiseert op 29 oktober de tiende editie van het kenniscongres IT Galaxy. Na de twee succesvolle voorgaande edities in de Johan Cruijff ArenA vindt het evenement dit jaar plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. IT Galaxy biedt inzichten in de nieuwste IT-technologieën, -oplossingen en -concepten om zakelijke doelstellingen te kunnen realiseren. Net als in de voorgaande negen edities voert de inhoud de boventoon in het grote en diverse aanbod aan technische en strategische sessies.

De openings-keynote wordt verzorgd door Marco Gianotten, oprichter van Giarte en alom gezien als de bedenker van de XLA (Xperience Level Agreement). Gianotten bespreekt de zin en onzin van Managed Services: wat kan het goed inrichten van een Managed Services-organisatie betekenen voor uw bedrijf? Andreas van Wingerden, Senior Manager Sales Engineering bij Citrix, legt in de tweede keynote uit hoe de Citrix Workspace er met zijn intelligentie voor zorgt dat werkomgevingen eenvoudig, voordelig en bovenal veilig zijn, en hoe deze kunnen voldoen aan de strenge vereisten van vandaag de dag.

Theorie én praktijk

In verschillende tracks - Business & IT, Networking & Security, Datacenter, Workspace of SpaceHub (het nieuwe en complete hybride cloudplatform van PQR) - kunnen deelnemers break-out-sessies volgen die inspelen op herkenbare IT-uitdagingen. Bijvoorbeeld: 'Do's en Don'ts, van beheer naar regie', 'Hacks en datalekken: blijf cybercriminelen een stap voor' of 'Werken via de browser: uw werkplek klaar voor de toekomst'. Daarnaast hebben deelnemers de mogelijkheid om in het Hands-On lab te ontdekken hoe technische implementaties van VMware, Nutanix en Aruba in de praktijk werken.

PQR werkt bij de organisatie van IT Galaxy samen met een breed scala aan technologiepartners zoals Citrix, HPE, VMware en Nutanix. Deelnemers krijgen hierdoor een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijke IT-oplossingen en wat zij kunnen betekenen voor hun organisaties. Het bezoekersaantal van IT Galaxy stijgt al jaren, meldt PQR.

Inschrijven

IT Galaxy richt zich op IT-beslissers en mensen die betrokken zijn bij IT en IT gerelateerde vraagstukken. Deelname aan IT Galaxy is gratis, aanmelden is vereist. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Terug naar nieuws overzicht
Security