Low-code conferentie Mendix World wordt een jaarlijks evenement
19-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Low-code conferentie Mendix World wordt een jaarlijks evenement

Mendix World, de wereldwijde low-code conferentie in Rotterdam van low-code en no-code specialist Mendix, wordt een jaarlijks evenement. De komende editie van Mendix World vindt plaats op 2 tot en met 4 juni 2020 in Rotterdam Ahoy.

Circa 4.000 deelnemers uit meer dan 30 landen en afkomstig van 1.100 bedrijven bezochten in april 2019 Mendix World in Rotterdam. Mendix World is hiermee het grootste internationale evenement op het gebied van low-code applicatieontwikkeling.

Break-out sessies en keynotes

Het programma van Mendix World in 2020 bestaat onder andere uit break-out sessie en diverse keynotes van visionaire makers uit allerlei branches. Ook stelt Mendix World bezoekers in de gelegenheid om andere low-code ontwikkelaars uit verschillende branches te ontmoeten.

"De wereld van low-code en no-code applicatieontwikkeling ontwikkelt zich razendsnel nu digitale transformatie de manier waarop mensen zaken doen radicaal veranderd", zegt Derek Roos (foto), CEO bij Mendix. "Door onze belangrijkste conferentie nu jaarlijks te organiseren, geven we professionals van over de hele wereld de kans om samen te komen, te spreken over innovatie en hun grenzen te verleggen van wat ze kunnen creëren."

Sneller ontwikkelen

Low-code applicatieontwikkeling stelt business professionals in staat om nauw samen te werken met IT en bedrijfskritische digitale initiatieven zowel sneller als effectiever te ontwikkelen. Met Mendix World wil Mendix bezoekers inspireren, nieuwsgierig maken en hun creativiteit aanwakkeren door te laten zien wat er mogelijk is met software en apps die hun leven gemakkelijker, beter en productiever maken.

U kunt zich hier aanmelden voor Mendix World. Ook is op deze website meer informatie over het evenement beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht