Guido Torrini is Chief Financial Officer bij Celonis

17-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Guido Torrini is Chief Financial Officer bij Celonis

Softwarebedrijf Celonis stelt Guido Torrini aan als Chief Financial Officer. Torrini sluit zich aan bij Celonis op het moment dat de organisatie haar wereldwijde activiteiten verder wil uitbreiden en wereldwijd wil groeien.

Torrini was voorheen werkzaam bij Gympass en Groupon. Als CFO bij Gympass bouwde hij aan de financiële tak van het bedrijf in een periode van snelle, wereldwijde groei. Het bedrijf bereikte onder zijn leiding de Unicorn-status. Bij Groupon vervulde hij de rol van General Manager van Groupon+ Business Unit nadat hij actief was als CFO voor Global Commercial Finance. Eerder in zijn carrière bekleedde Torrini al directie-posities in de Verenigde Staten en EMEA bij zowel Dell als Cisco.

Processen verbeteren

Torrini, Chief Financial Officer bij Celonis: "De mogelijkheid om niet alleen te ontdekken en te meten, maar vooral direct actie te ondernemen om processen te verbeteren, ongeacht de industrie, is een droom voor elke data-driven operator. Het potentieel van de technologie en hoe het organisaties zal helpen in bedrijfstransformaties verbaast me elke dag weer."

"Het complete Celonis-team werkt samen aan de ambitieuze doelstellingen van de organisatie en we beseffen ons dat er enorme kansen voor ons in het verschiet liggen. We zijn dan ook enorm trots op de ervaring die Guido meebrengt naar Celonis in het begeleiden van internationale organisaties in tijden van snelle groei in nieuwe markten", aldus mede-oprichter en co-CEO van Celonis, Bastian Nominacher.

Terug naar nieuws overzicht