Oracle Modern Cloud Day

16-09-2019 | door: Witold Kepinski

Oracle Modern Cloud Day
(20-11-2019)

De ene organisatie zoekt met Cloud Technologie flexibiliteit, de andere organisatie wil juist innovatieve slagkracht en uiteraad tegen zo laag mogelijke kosten. Wat geldt voor jouw organisatie? Ben jij er klaar voor om de toekomst van Cloud technologie te ervaren?

Op de Modern Cloud Day ontdek je alle voordelen van het Oracle Modern Cloud Platform: unieke en bewezen oplossingen voor migratie, gegevensbeheer, analyse en digitale innovaties. Verdiep je in de nieuwste trends en in de ideeën van influencers.

Honderden IT- professionals komen bij elkaar om te praten over hun vakgebied, de toekomst van Cloud en digitale omgevingen. Kom ook en ontdek vandaag hoe jij jouw toekomstige Cloud kunt vormgeven.

Je kunt kiezen uit een groot aantal sessies die speciaal bedoeld zijn om je te verdiepen in de veelbelovende technologieën waarmee jouw organisatie succesvol wordt in de digitale economie. Samen met Oracle-deskundigen ontdek je hoe Oracle helpt om richting te geven aan de digitale toekomst. Hoor en ervaar hoe klanten van Oracle profiteren van moderne IT-technologie en werken aan een moderne Cloud-infrastructuur waarmee ze kunnen inspelen op elke kans die zich voordoet.

Ondermeer zorgverzekeraar Menzis en energieleverancier Eneco delen hun ervaringen met de Oracle Cloud technologie. Check regelmatig de Modern Cloud Day website voor nieuwe informatie. Bovendien is deze dag de ideale gelegenheid om te netwerken met collega’s en kennis te maken met thought leaders.

De inschrijving is geopend: meld je vandaag nog aan voor de Modern Cloud Day!

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud