Freshworks Experience Roadshow!

16-09-2019

Freshworks Experience Roadshow!
(24-10-2019)

Op 24 oktober wordt de Freshworks Experience Roadshow gehouden! Verwacht een hele dag schitterende content over CX, ICT en sales.

Wie? Freshworks

Wat? Uitnodiging Freshworks Experience Roadshow

Waar? Taets Art and Event park, Hembrugterrein in Zaandam

Wanneer? donderdag 24 oktober – 12:00 tot 16:00

Waarom? Inhoudelijke sessies over klantgericht leiderschap en Indian Democratic Design, de fantastische fusion-gerechten van Pure Punjabi’s Safia Hothi-Bellamy én een classic Volkswagen-bus.

De meeste organisaties zijn gefocust op processen en percentages, KPI’s, scores, budgetten en technologieën. Het menselijke aspect in de relatie met klanten en medewerkers wordt regelmatig uit het oog verloren.

Op donderdag 24 oktober brengt Freshworks deskundigen, productexperts, partners, eindgebruikers en beslissers samen tijdens de Experience Roadshow. Freshworks nodigt je uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens dit event ligt de focus op het vraagstuk, hoe bedrijven weer een menselijke connectie kunnen maken met hun klanten en medewerkers. Hoe organisaties mensen door middel van customer experience weer kunnen binden en boeien.

Drie parallelle tracks

Het programma bestaat uit drie tracks. Tijdens de CX-track worden topics behandeld als democratisch design, het 360-graden klantoverzicht en het AI gedreven contactcentrum. Gedurende de ICT-track vertellen klanten over transformatieverhalen die bruikbare inzichten en best practices bieden. Tijdens de Sales-track wordt gesproken over hoe AI de spelregels binnen sales verandert.

Daarnaast spreekt Sydney Brouwer, expert op het gebied van klantgerichtheid en auteur van het boek ‘Klantgericht Leiderschap’, over de rol van managers in het bouwen van een klantgerichte cultuur.

Bekijk het volledige programma hier: https://www.freshworks.com/nl/events/experience-roadshow/amsterdam/ 

Kom langs om kennis op te doen, te netwerken en ideeën uit te wisselen voer alles wat te maken heeft met klantervaring en werknemerstevredenheid.

https://www.freshworks.com/nl/events/experience-roadshow/amsterdam/

Terug naar nieuws overzicht