Ontmoet Awingu op de BlackBerry World Tour in Den Haag

15-09-2019

Ontmoet Awingu op de BlackBerry World Tour in Den Haag
(08-10-2019)

Eind 2018 sloot Awingu een strategic partnership met BlackBerry. Wij nodigen jou, je collega's en mede-tech aficionado's graag uit voor de BlackBerry World Tour 2019 die doorgaat in het Crowne Plaza Hotel in Den Haag op 8 oktober!

INSCHRIJVEN KAN OP DEZE LINK.

Ontdek hoe BlackBerry ondernemingen en de overheid in staat stelt hyperconnected te worden en tegelijkertijd gevoelige informatie en communicatie te beschermen. Van AI-aangedreven cybersecurity en veilige IoT tot next-gen enterprise-technologieën en -services, dit is uw kans om te leren van marktleiders, BlackBerry-experts en Awingurus!

Zelf hebben we een dedicated speaking slot waarin Awingu CMO Arnaud Marliere en BlackBerry's Director Technical Solutions Stuart Jackson het zullen hebben over de toekomst van de desktop: lightweight, low-cost, highly secure, en anywhere - met Awingu en BlackBerry's Unified Endpoint Management!

Het belooft hoe dan ook een boeiende, leerrijke dag te worden voor ieder die IT management en security een warm hart toedraagt. Het Awingu team zal aanwezig zijn en ziet u graag tegemoet!

Terug naar nieuws overzicht