Dali Rajic is President Go-to-Market en Chief Revenue Officer bij Zscaler

14-09-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Dali Rajic is President Go-to-Market en Chief Revenue Officer bij Zscaler

Zscaler, leverancier van cloudbeveiliging, benoemt Dali Rajic (foto) tot President Go-to-Market en Chief Revenue Officer. Rajic heeft bijna 25 jaar ervaring in sales- en operationele rollen. Bij Zscaler wordt hij wereldwijd verantwoordelijk voor alles wat betrekking heeft op omzetgroei en go-to-market-strategie. Rajic rapporteert rechtstreeks aan Jay Chaudhry, de CEO en oprichter van Zscaler.

Rajic was hiervoor de Chief Customer and Revenue Officer bij AppDynamics, waar hij een end-to-end lifecycle-model voor klantensucces ontwierp en begeleidde van het creëren van engagement, pre sales, verkoop en services tot klantsucces. Voordat hij bij AppDynamics in dienst kwam, bekleedde Rajic verschillende senior salesposities bij BMC Software tussen 2009 tot 2012. Voor BMC Software was hij Regional Vice President of Sales bij Verint. In al die rollen was Rajic verantwoordelijk voor het bouwen, introduceren en schalen van op waarden- en kwalificaties-gebaseerde enterprise sales frameworks voor directe en partnerverkoop.

Dali Rajic heeft een MBA, Financial and Strategic Management behaald aan de Northwestern University, evenals een Bachelor of Science, International Marketing aan de California State Polytechnic University, Pomona.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People